ja mun haparoivat sanat yrittää lauseiksi

Hoidan itseäni hiljalleen. Opettelen niin monia asioita, jotka olen yrittänyt vuosien varrella unohtaa ja onnistunutkin.

On melkein kauheaa huomata ja löytää kerroksia kerrosten alta, mitä kaikkea kaunistakin on painanut pois ja piiloon. Se pieni tyttö, joka uskalsi, eksyi jonnekin pelkoon eikä enää osannut pois. Nyt minulla on ihmisiä jotka laittavat leivänmuruja poluille.

Saan seurata vihjeitä omaan tahtiini, välillä kiirehdin enemmän kuin tarvitsisi. Mutta kun viimein on oppinut näkemään sen kaiken mitä kantaa eikä enää halua sitä, on kiirekiirekiire, levottomuus ja pakottava halu alkaa jo sitä minne se siellä kaiken alla oleva voi viedä.

Muutama teksti takaperin (ja todellisuudessa ikuisuus sitten) kirjoitin siitä, miten olin kohdannut kyllästymispisteen, näin ei voi jatkua, ja silti jatkui vaan, juuri niin kuin aina ennenkin. Mutta enhän minä yksin osannut päästä pois vuosien taakan alta. Tarvitsi tapahtua niin isoa ja kauheaa että tajusin mitä on tehtävä. Nyt riisun peittoja yksi kerrallaan, vedän niitä välillä takaisin päälleni, välillä heitän koko kasan pois ja kerään taas.

No, totuuden nimissä ja rakkaudesta, enhän minä yksin ole ollut. Mutta on se klisee vaan niin tosi, että on ihan eri asia puhua ja pyytää apua ja kuunnella neuvoja siltä, joka tekee sellaista työkseen.

Välillä on aika kamalia päiviä, mutta. Nyt minä olen niiden kanssa. Minä opettelen tuntemaan sen surun ja ikävän ja särkyneen sydämen, ja sitten minä itken. Se on vaikeaa, ihan kuin kevyt sydämestä tuleva naurukin (niin paljon sitä nielee, ei voi valita vain osaa). Mutta minä opettelen ja minä aion oppia ja minä opin.

Joka päivä minä olen vähän enemmän minä.

IMG_1678IMG_1681IMG_1708

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s