Uutta ja jännittävää

Alun perin halusin tehdä uuden bannerin blogilleni. Opettelin uudelleen syväämään, leikin, klikkailin, kikkailin, tutkin ja näpersin. Lopputuloksesta tuli hauska, muttei kovin toimiva. Tulipahan kokeiltua! Sitten ajattelin vilkaista, olisiko jotain muuta uutta jännää tehtävissä. Blogimuuttoa olin suunnitellut jo kauan, mutta aina jättänyt tekemättä, ajatellen sen olevan niin kovin vaivalloista ja ikävää. No voin kertoa, että eipä ollut (ainakaan siltä osin, kuin kuvittelin) – vanhat tekstit siirtyivät uudelle alustalle parilla napauksella! Tekstit saattavat näyttää vähän hassuilta, mutta tärkeintä on, että ne täältä löytyvät.

värejä2

Vaikka valmiista ulkoasupohjista ei löytynyt ihan täydellisen mieleistä, eikä muokkaamaan päässyt yhtä monipuolisesti kuin Bloggerissa, olen tyytyväinen blogin uuteen kotiin. Muutama Bloggerista löytymättä jäänyt ominaisuus on nyt siellä, missä haluankin. Ja valoisuutta, vaaleutta, tuoreutta, raikkautta, niitä olen kaivannut ja niitä sain. Ei ihan surkeasti käytetty päivä, vaikka hartiat vähän eri mieltä ovatkin.

Nyt kun olen saanut tämän uuden kodin ovet avattua, olisi mahtavaa kuulla teidän, mahdollisten lukijoideni, mielipiteitä! Onko ankeaa vai lempeää, helppolukuista vai raskassoutuista, mitä ehdottomasti puuttuu vielä vai onko sälää liikaakin?

Tervetuloa kylään!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Uutta ja jännittävää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s